Ören Yamaç Paraşütü Fiyatları – Bodrum Milas

Ören Yamaç paraşütü özellikle son 4 yıldır popüler olmakta birlikte ortalama 620 metre yüksekliğe sahiptir. Milas Ören’ den yapılacak uçuş Alatepe Dağ’ ından yapılmaktadır. 620 metre yükseklikten kalkış yapılmakta ve havanın durumuna göre yükseklik olarak 1000 metreye kadar çıkılabilmektedir. Ortalama uçuş süresi 15 dakika dır. Ören yamaç paraşütü için ücretsiz transfer hizmeti sağlamaktayız. Deneyimli pilotlar eşliğinde tandem Ören paraşütle atlama turu için rezervasyon yaptırabilirsiniz. Yamaç paraşütü için uçuşlarımızda buluşma yerimiz Ören Plajıdır. Ören plajına geldiğinizde sizleri araçlarımız ile tepeye çıkartmaktayız. Uçuş için gerekli ekipmanlar tarafımızca sağlanmaktadır. Yanınızda sadece yamaç paraşütü uçuşu için rahat spor ayakkabı getirmeniz tavsiye edilir.

WhatsApp üzerinden rezervasyon yapmak için +905324530363 nolu numaraya tıklayabilirsiniz. Ya da bizleri arayarak +905324530363 ten hem rezervasyon ve de yamaç paraşütü uçuşu hakkında bilgi alabilirsiniz. Örende yapılacak yamaç paraşütü öncesinde mutlaka rezervasyon yaptırmalısınız ve uçuş için size hava uygunluğu hakkında bilgi vermekteyiz.

Bodrum Milas Ören Yamaç Paraşütü Hakkında

Bodrum Ören Yamaç Paraşütü Fiyatları

Türkiye’ nin doğal güzellikleri ve manzarasına sahip olan uçuş tepelerinden bir tanesi de Milas’ ta bulunan Alatepe Dağ’ dır. Alatepe’ ye küçük Ölüdeniz’ de denilmektedir. Ören yamaç paraşütü için önemli bir detay ise Bodruma çok yakın olmasıdır. Bodrum’ a gelen ziyaretçilerimiz yerli ve yabancı olmak üzere Milas Ören’ e uçuş yapmak için gelebilmektedirler. Bodrum Milas havaalanına ortalama 1 buçuk saatlik uzaklıkta bulunmaktayız. Ören hem sakin tatil severlerin hemde Yamaç Paraşütü sporunun olmasından dolayı birden fazla seçeneği sizlere sunmaktadır. Huzurlu bir tatil geçirirken adrenalin yaşamak isterseniz sadece yarım saat mesafedeki Alatepe’ den keyifli paraşütle atlama turu yapabilirsiniz. Uçuş alanımıza mesafemiz 20-30 dakika arasında sürmektedir. Ortalama yarım saatlik bir yolculuk sonrasında 620 metrelik tepemizden uçuş için hazır olacaksınız. Bodruma yakınlığı ile hem tatil severlerin hem de sadece yamaç paraşütü ile uçmak isteyenlerin tercih noktası olmaktadır. Grup eşliğinde tandem yamaç paraşütü uçuşu için rezervasyon yaptırmanız gerekmektedir. Deniz üzeri uçuşun ve adrenalin duygusunu yaşamış olacaksınız. Yamaç paraşütü fiyatları sezonsal olarak farklılık gösterebilmektedir. Bu yüzden rezervasyon yaptırmadan önce bizden bilgi alabilirsiniz. Ören’ de yamaç paraşütü uçuşu için hızlıca rezervasyon yaptırabilir ve bilgi alabilirsiniz. Unutmamak gerekir ki; yaz aylarında oldukça kalabalık olmaktadır. Ören yamaç paraşütü uçuşları için erken rezervasyon yaptırmanızda fayda vardır.

Bodrum Ören Yamaç Paraşütü Tandem Uçuşları

Tandem dediğimiz yani 2 li yamaç paraşütü için deneyimli pilotlarımız tepede sizleri beklemekte ve uçuşunuz için tüm hazırlıklar tamamlanmış olacaktır. Sizler uçuş tepesine ulaştığınızda tandem pilotlarımız sizlere ufak bir brifing verecektir. Yamaç paraşütü uçuşu öncesinde alacağınız brifingten sonra artık uçuşa hazır olacaksınız. Take-off dediğimiz kalkış alanına ilerlemeden önce yamaç paraşütü uçuşu için hazırlanacaksınız. Kaskınız, harness’ iniz kuşanıldıktan sonra son kontrolleriniz yapılacaktır. Ve artık bundan sonra birkaç adım atarak gökyüzüne doğru havalanacaksınız. 620 metrelik tepemizden yamaç paraşütü atlayışı için havalandığınızda pilotumuz sizleri eşsiz manzaranın ve bu adrenalin yüklü sporun tadını çıkartmak için güvenli uçuş sağlayacaktır. Yamaç paraşütü ile tandem uçuş turumuza başladığınızda pilotumuz aksiyon kamerası ile sizlerin fotoğraf ve videolarını çekmeye başlayacaktır. Tepeden ayrıldıktan kısa bir süre sonra uçuş güvenliği pilotumuz tarafından sağlanınca kamera ile çekimler başlayacaktır. Hatta pilotumuz gerekli ayarlamaları yaptıktan sonra kamerayı sizlere verecek ve sizde bu güzel manzara eşliğinde harika kareler yakalayacaksınız. Aynı zamanda yamaç paraşütü uçuşunuzun videosuda çekilmiş olacaktır. Şimdi sizlere Ören yamaç paraşütü fiyatları hakkında bilgi vermeye devam edeceğiz.

ören yamaç paraşütü turu

Bodrum Ören Yamaç Paraşütü Fiyatları

  • Ören yamaç paraşütü fiyatlarımız 12 ay boyunca sabittir.
  • Uçuşlarımıza dağa çıkış transferi dahildir.
  • Fotoğraf ve video çekimi uçuş ücretimize dahildir.
  • Yapılacak olan yamaç paraşütü uçuşu.

Bodrum Yamaç Paraşütü Fiyatları

Bodrum Yamaç Paraşütü için Yanınızda Ne Getirmelisiniz ?

Uçuşlarımız için yanınızda getirmeniz gereken özel bir ekipman yoktur. Tercihen spor ayakkabınızın yanınızda olması yeterlidir. Bunun dışarısında uçuş güvenliği ve konforunuz için gerekli ekipmanlar bizler tarafından sizlere verilmektedir. Sizler Ören Alatepe’ de uçuş keyfini yaşamanız için herhangi bir özel ekipmana ihtiyaç yoktur. Kask gerektiğinde dizlik ve tulum verilmektedir. Ören paraşüt uçuşları 12 ay boyunca açıktır. Sadece uçuş öncesinde sormanız gerekmektedir. Bazı günlerde rüzgar durumundan dolayı ören alatepe yamaç paraşütü için uygunluk vermeyebiliyor. Bu gibi durumlarda sizleri önceden bilgilendiriyoruz.

2024 yılı Rezervasyon Bilgisi Hakkında

Hem yerli hem de yabancı misafirlerimizin Ören bölgesi talepleri artmaktadır. Yamaç paraşütü turumuza misafirlerimizin ilgisi arttıkça rezervasyon yaptırmanızda fayda bulunmaktadır. Önceden yaptıracağınız rezervasyon ile uçuşunuzu garanti altına almış olacaksınız. Özellikle haftasonları ve bayram dönemlerinde bölgemizin yoğun olduğunu düşünürsek uçmak için hayallerinizi ertelememiş olursunuz. Diğer bir turumuz olan istanbul yamaç paraşütü için sayfamıza tıklayabilirsiniz. Turlarımız için transfer hizmetimiz bulunmaktadır. Sizleri sahilden almakta ve sonrasında Alatepe’ ye ulaşımınızı sağlamaktayız. Rezervasyon için aramanız gereken numara +905324530363 nolu numaradır.

Ören hakkında kısa bir bilgi vermemiz gerekirse; Ören, Gökova Körfezinde yer almaktadır. Muğla’ nın Milas ilçesine bağlıdır. Antik çağlardaki ismi Keramos’ tur. Milas Ören nüfus açısından küçüktür. 3.500 kişi civarında yaşayan ve genellikle restoran ve turizme bağlı bir beldedir. Ayrıca ören plahına geldiğiniz su kayağı kiralayabilir vakit geçirebilirsiniz. Su sporları için uygun bir coğrafya olmasından sadece yamaç paraşütü değil başka aktiviteler ile eğlenebilirsiniz. Bu aktivitelerin bazıları tarafımızca sizlere sağlanmaktadır.

admin

Recent Posts

Kapadokya Balon ve At Turu Fiyatları

Kapadokya Balon ve At Turu Binlerce yıllık bir medeniyet yerleşkesi olan aynı zamanda ülkemizin en…

4 ay ago

Kapadokya 2 Saatlik Atv Turu

Kapadokya 2 Saatlik Atv Turu Kapadokya bölgesinin eşsiz güzelliklerini keşfetmek, dereleri, tepeleri aşmak, toz, kir…

4 ay ago

Kapadokya 2 Saatlik At Turu Fiyatları

Kapadokya 2 Saatlik At Turu Kapadokya’nın eşsiz güzelliklerde olan doğası ile iç içe olarak keyifli…

4 ay ago

Kapadokya Göreme Ulaşımı

Kapadokya Göreme ulaşımı için en doğru seçim uçak olmaktadır. Kısa zamanda trafik ve yol yorgunluğu…

4 ay ago

Twizy Kapadokya Turu – Elektirikli Araçlar Turu

Twizy Kapadokya turu ile eğlenceli dakikalar yaşayabilirsiniz. Üstelik araçlarımız iki kişiliktir. Önde rehber aracımız ile…

4 ay ago

Kapadokya At Turu Fiyatları

Kapadokya bölgesini ziyarete gelen misafirlerimizin Kapadokya at turu fiyatları konusunda bir çok sorusu bulunmaktadır. Özellikle…

4 ay ago