Kapadokya 2 Saatlik Atv Turu

Kapadokya 2 Saatlik Atv Turu

Kapadokya bölgesinin eşsiz güzelliklerini keşfetmek, dereleri, tepeleri aşmak, toz, kir ve çamurdan korkmam ben macera ve heyecan arıyorum diyorsanız sizin gibi doğa sever misafirlerimizi Kapadokya 2 saatlik atv turu yapmaya bekliyoruz. Macera ve heyecan seven misafirlerimiz için atv turu onlara tam aradıkları macerayı yaşatacak bir rotada yapılmaktadır. Bölgenin sahip olduğu mistik güzellikleri ve mükemmel coğrafyasını yakından görmek, onlar keşfetmek içindeki maceracı ruhu ortaya çıkartarak size güzel bir zaman geçirtecektir. Kapadokya 2 saatlik atv turunun fiyatı 900 tl dir. Hem otelinizden alıyoruz hem de tur sonrasında otelinize bırakılarak ücretsiz transfer hizmetimizden faydalanabilirsiniz.

Bilgi ve rezervasyon için +90 533 255 47 67 arayabilir ve WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Atv turu aktivitemiz standart olarak kapadokya bölgesinde 2 saat yapılmaktadır. Dileyen misafirlerimiz için 1 saat yada 3-4 saat gibi seçenekli turlarımızda mevcuttur. Atv turuna katılan tüm misafirlerimiz için Göreme, Uçhisar, Avanos bölgelerinden ücretsiz transfer seçeneği sunmaktayız. Ürgüp ve Mustafapaşa için ise tur öncesinde bizden bilgi almalısınız. 2 saatlik atv turu için eğer kendi aracı ile gelecek misafirlerimiz varsa ücretsiz otopark alanımız bulunmaktadır. Kapadokya bölgesi ülkemizin turizm açısından en önemli yerlerinin başında gelmektedir. Her yıl hem yurt içi hem de yurt dışından birçok turistin ziyaret ettiği bu bölgede yapılabilecek birçok aktivite bulunmaktadır. İşte bu aktiviteler arasında en keyifli olanlarından birisi olan Kapadokya 2 saatlik atv turu günün her saatinde yapılması mümkün olan keyifli bir organizasyondur. Bölgede yer alan birçok şirket tarafından düzenlenen Kapadokya 2 saatlik atv turu program paketlerine ve hizmetlerine göre fiyat olarak farklılıklar gösterebilmektedir. Fakat bütün kapadokya bölgesindeki atv turu için standart bir rota vardır. Bu standart rota sizler için düşünülmüş ve 2 saatte keyif alacağınız tur rotası oluşturulmuştur.

Kapadokya’ da Günbatımı Atv Turları

Kapadokya 2 saatlik atv turu aktivitesine katılabilmeniz için profesyonel atv kullanıcısı olmanız gerekememektedir. Tur öncesinde ısınma ve birkaç tane deneme turu atarak hazır hale gelebilirsiniz, bu sayede tura çıkmadan önce gerekenleri öğrenmiş ve motor üzerinde hakimiyet sağlamış olacaksınız. Bilinmesi gereken bir nokta ise Kapadokya 2 saatlik atv turlarının sadece dört tekerlekli arazi araçları ile yapılabilmesidir.

Kapadokya 2 Saatlik Atv Turu Ne Zaman Yapılabilir?

Bölgenin muhteşem coğrafyasını macera ve heyecan dolu bir şekilde keşfedebileceğiniz Kapadokya 2 saatlik atv turu yılın her zamanı yapılabilen bir aktivitedir. Yaz, kış, sonbahar ya da ilkbahar da yapılabilir yani bu tura katılmak için hava şartlarına bağlı kalınmasına gerek yoktur ve bu nedenle de bölgeye ne zaman gezmeye gitseniz Kapadokya 2 saatlik atv turu aktivitesine katılabilir ve bu macerayı sizde yaşayabilirsiniz. Özellikle de kış mevsimde kar yağan zamanlarda bembeyaz görsellikte peri bacalarının arasından geçmek sizi farklı duygulara itecek ve daha çok keyif almanızı sağlayacaktır. Kapadokya 2 saatlik atv turu aktivitesine katılarak bölgenin sahip olduğu güzelliklerine doyacak ve tadına varacaksınız.

Kapadokya bölgesi oldukça fazla ziyaretçiye yılın her zamanı ev sahipliği yapmaktadır. Özellikle kendine has sihirli atmosferi sayesinde birkaç gün sakin ve huzurlu bir zaman geçirmek ya da iş hayatından kısa bir süre de olsa uzaklaşmak isteyenlerin gözdesi haline gelmiştir. Bu bölgeye tatile geldiğiniz zaman sakin ve huzurlu aktivitelere katılabileceğiniz gibi Kapadokya 2 saatlik atv turu gibi heyecan ve macera dolu aktivitelere de katılabilirsiniz. Her türlü arazi şartlarıyla baş edebilecek şekilde tasarlanmış olan bu dört tekerlekli araçlar ile keyifli bir tur atarak eğlenceli zamanlar geçirebileceksiniz. Kapadokya atv turu için yaz ve kış aylarında rezervasyon yaptırabilirsiniz. Hem yaz aylarında hem de kış aylarında turlarımız yapılmaktadır.

Kapadokya 2 Saatlik Atv Turu Aktivitesine Kimler Katılabilir?

Heyecan, macera, toz, çamur içerisinde eğlenceli bir 2 saat geçirebileceğiniz atv turumuza katılmak için herhangi bir yetkinlik ya da bir ehliyet gerekememektedir. Araba kullanmayı bilmiyor bile olsanız bu tura katılabilirsiniz. Sadece eğer daha önce bu türdeki dört tekerlekli arazi araçlarını hiç kullanmadıysanız size verilecek ufak bir eğitim yeterli olacaktır. Tura katılan misafirlerimizin araçları kullanırken kask takmaları kanuni açıdan bir zorunluluktur. Ayrıca on iki yaşından daha küçük olan çocukların atv aracı kullanmalarına izin verilmemektedir, bu yaştan daha küçük olan misafirlerimiz araçların arka koltuklarına binerek tura katılabilirler. Tur hizmetlerimiz arasında bölge ve hava şartlarına göre ihtiyaç duyacağınız eldiven, kask, dizlik ve dirseklik gibi ekipmanlar tarafımızca temin edilmektedir. Ayrıca araçlarımızda sizlerin turu güvenli bir şekilde tamamlayabilmeniz için hız sınırlandırılması uygulanmıştır bu sayede daha önce bu türde araçları hiç kullanmamış olan misafirlerimizin Kapadokya 2 saatlik atv turu aktivitesini güvenle tamamlanmaları sağlanmaktadır. Yine paket kapsamında yer alan hizmetlerimizden birisi de konuklarımızın kaldıkları otellerden tur alanına ve daha sonra tekrar kaldıkları otellere geri bırakılmalarıdır. Ayrıca tur sırasında size bölge hakkında bilgiler verecek olan rehber ücretleri ile araçların yakıt ücretleri fiyata dahildir.

Kapadokya 2 Saatlik Atv

Kapadokya 2 Saatlik Atv Turu Rotaları Nerelerdir?

2 saat süren bu aktivitemiz Kapadokya’nın en güzel bölgelerinde yapılmaktadır. Bunlar arasında Kızıl Vadi, Kılıçlar Vadisi, Kızılçukur Vadisi, Çavuşin Kasabası ve Güllüdere Vadisi yer almaktadır. Gün batımı dediğimiz sunset turlarımızda mola vermekteyiz. Popüler olan kapadokya bölgelerinden olan Gül vadisi ve Aşk vadisi durduğumuz noktalardandır. Bu 2 lokasyonda da mola vererek atv turu için fotoğraf çekilebilirsiniz. Ortalama 10 yada 15 dakikalık kısa aralar verilmektedir. Bu aralarda sıcak soğuk içecek yada fotoğraf çekilebilirsiniz.

Atv Turu Lokasyonları

  • Kılıçlar Vadisi
  • Güllüdere Vadisi
  • Kızılçukur
  • Çavuşin Köyü
  • Aşk Vadisi

Standart atv turu lokasyonlarımız arasındadır. 2 saat sürecek olan atv turumuz üstteki konumlarda ilerlemektedir. Rehber eşliğinde yapılan atv turlarımız kapadokya’ nın en güzel vadilerinde yapılmaktadır. Bazı noktalarda durarak mola vermekteyiz. Bu sırada birbirinden farklı fotoğraflar çekilebilirsiniz. Bu konuda rehberimizde sizlere yardımcı olmaktadır.

Atv turunuz dışında isterseniz farklı bir gün doğumu turuna katılabilirsiniz. Bunun için kapadokya at ve balon manzaralı fotoğraf turu sayfamıza bakabilirsiniz. Atv turlarınızda ister 1 saat ister 2 saat olsun, profesyonel fotoğrafçı kiralayabilirsiniz. Siz tur yaparken fotoğrafçı eşliğinde görselleriniz çekilip tur sonunda sizlere ulaştırılmaktadır. Hem durduğunuz noktalar da hemde tur rotasında siz gezerken fotoğraflarınız çekilecektir. Vadi aralarında gezerken sizden önde ve sizi takip eden bir atv tarafından turunuz boyunca yüzden fazla fotoğrafınız olacaktır. Turumuz bittiği sırada ister usb ile ister wetransfer üzerinden sizlere paylaşımda bulunulacaktır. Ayrıca Kapadokya atv turu sırasında rehberlerimiz telefonlarınızı alarak sizlerin fotoğraflarını çekmektedir.

Atv Safari Turları için Yanınızda Getirmeniz Gerekenler

Gelen sorular arasında bulunan bir konudur. Sizlerin gelmesi gelirken dikkat edeceği tek konu kıyafet seçiminizin spora yakın rahatlıkta olmasıdır. Geri kalan ekipmanlar konusunda firmamız sizlere eksiksiz destek olacaktır. Kask ve maske sizlere sağlanmaktadır. Aynı zamanda kış aylarında eldiven sağlamaktayız fakat sizler gene yanınızda gelirken getirebilirsiniz. Kasklarınızı takmadan önce bone dağıtımı yapmaktayız. Hem Ortahisar hem de Göremede çıkarttığımız kapadokya turlarımızda ekipman desteğini sağlamaktayız. Kış ayları için bu ekipmanları dışında yağmurluk ta sağlamaktayız. Kaskınızdan önce sizlere bone vermekteyiz. Yani çok düşünmenize gerek yoktur. Atv turlarımız için rahat bir spor ayakkabınızın olması yeterlidir. Geri kalan ekipmanlar tarafımızca sizlere verilmektedir.

Kapadokya Atv Turları Rezervasyonu Hakkında

Turlarımız yaz ve kış aylarında devam etmektedir. Kapadokya bölgesi aktiviteler için çok zengin bir bölgedir. Sadece havalar sıcak olduğunda değil soğuk olduğunda da Kapadokya’ ya gelebilirsiniz. Atv kiralama yada turu için rezervasyon yaptırmak istediğinizde bizlere ulaşmanız yeterlidir. Kapadokya’ daki atv turşları Ürgüp, Ortahisar ve Göreme bölgesinde yapılmaktadır. En popüler lokasyon Göreme bölgesidir. Atv turları her zaman yapılmadığından hangi saatlerde olduğunu öğrenmek için rezervasyon yaptırmadan bilgi alabilirsiniz.

admin

Recent Posts

Kapadokya Balon ve At Turu Fiyatları

Kapadokya Balon ve At Turu Binlerce yıllık bir medeniyet yerleşkesi olan aynı zamanda ülkemizin en…

4 ay ago

Kapadokya 2 Saatlik At Turu Fiyatları

Kapadokya 2 Saatlik At Turu Kapadokya’nın eşsiz güzelliklerde olan doğası ile iç içe olarak keyifli…

4 ay ago

Kapadokya Göreme Ulaşımı

Kapadokya Göreme ulaşımı için en doğru seçim uçak olmaktadır. Kısa zamanda trafik ve yol yorgunluğu…

4 ay ago

Twizy Kapadokya Turu – Elektirikli Araçlar Turu

Twizy Kapadokya turu ile eğlenceli dakikalar yaşayabilirsiniz. Üstelik araçlarımız iki kişiliktir. Önde rehber aracımız ile…

4 ay ago

Kapadokya At Turu Fiyatları

Kapadokya bölgesini ziyarete gelen misafirlerimizin Kapadokya at turu fiyatları konusunda bir çok sorusu bulunmaktadır. Özellikle…

4 ay ago

Ören Yamaç Paraşütü Fiyatları – Bodrum Milas

Ören Yamaç paraşütü özellikle son 4 yıldır popüler olmakta birlikte ortalama 620 metre yüksekliğe sahiptir.…

4 ay ago